Kokoontaittuva pyörätuoli

Airwheel H3PS -Riikan käyttäjä­kokemus

Riikalla on ollut testattavana tässä kuussa Airwheel -kokoontaittuva pyörätuoli.

Riikka kertoo, että erona muihin sähköisiin kokoontaittuviin pyörätuoleihin on se, että tuoli menee kasaan ja avautuu sähköisesti. Lisäksi se on kevyt nostaa, tuoli painaa maksimissaan vain 25kg. Kokonsa ansiosta auton peräkontissa kauppakasseillekin jää hyvin tilaa.

Airwheel taittuu helposti kokoon ja säästää tilaa muillekin tavaroille peräkontissa.

Pyörätuolia voi liikuttaa myös kaukosäätimellä, esimerkiksi Riikan ajaessa Airwheelillä sohvan tai sängyn viereen ja siirtyessään tuolista pois, voi pyörätuolin ajaa pois kaukosäätimellä.

Paljon matkustavana Riikan on helppo kuvitella matkustustilannetta lentokentällä. Airwheelillä voisi ajaa turvatarkastuksen läpi lentokoneen ovelle saakka, jossa lentokentän henkilökunta veisi kokoontaitetun pyörätuolin lentokoneen ruumaan. Jos käytössä on manuaali pyörätuoli, se usein jätetään jo matkatavaroiden kanssa pakattavaksi ja käyttöön otetaan lentokentän pyörätuoli.

Riikan mielestä matkailu kuuluu kaikille ja hän rohkaiseekin siihen. “Reippaasti kaikki vaan kokeilemaan, tässä on tuote joka helpottaa liikkumista”. Riikka on sitä mieltä että kaikki mikä ei tapa se vahvistaa.

“Reippaasti vaan kokeilemaan, kaikki mikä ei tapa se vahvistaa!”

Lisää Riikan käyttäjäkokemuksia ja videoita Airwheelistä linkkien kautta

Muita artikkeleita