Stealth-logo (2)

Stealth Products -tuotteiden maahantuonti Movetta Oy:lle

Stealth Products on erikoistunut tuotteisiin, jotka ovat tarkoitettu pään ja istuma-asennon eri asteiseen tuentaan. Laadukkaat pää- ja vartalotuet, sekä vyöt ja liivit valmistetaan heidän omassa tehtaassaan Yhdysvalloissa.

Päätukien kattava valikoima on kokonaisvaltainen ratkaisu pään ja kaularangan asennonhallintaan sekä tuentaan. Kaularangan virheasentojen laajenemisriski on mahdollista minimoida ja olemassa olevia virheasentoja korjata. Löydä oikeat Stealth-tuotteet pään pystyasennon avustamiseen ja katsekontaktin edistämiseen.

Stealth-vartalotuet ovat äärimmäisen kestävä ja helposti säädettävä ratkaisu asennon ylläpitämiseen tai korjaamiseen. Uuden Unilink-sarjan vartalotuen säätönivelet on kehitetty kestämään 46,27kg:n voima. Jokainen nivel on säädettävissä 258°. Pehmusteita on saatavilla eri kokoja lapsille ja aikuisille.

Tutustu valikoimaan verkkosivullamme ja kysy meiltä lisää!

Kerromme tuotteista ja tapahtumistamme myös kerran kuussa uutiskirjeissämme, löydät ”Tilaa uutiset” -painikkeen etusivultamme. Tule mukaan!

Muita artikkeleita

Esittelyssä

Uusi lasten autoistuin Simon

Uusi lasten autoistuin kattavilla säädöillä! Vakiona istuimessa käännettävä alusta jossa myös istuinkulman säätö. Kysy lisää alueesi edustajalta. Tuotesivulle

Lue lisää »
Ajankohtaista

Uusia titaanisia aktiivipyörätuoleja

Olemme saaneet tuotevalikoimaamme Offcarrin uudet titaanirunkoiset aktiivipyörätuolit! Saatavilla täysin asiakkaan mitoilla valmistettava Quasar, uniikilla kasaantaittomekanismilla varustettu QPX ja säädettävä ristikkorunkoinen Alhena! Quasar tuotesivulle QPX tuotesivulle

Lue lisää »