Stealth-logo (2)

Stealth Products -tuotteiden maahantuonti Movetta Oy:lle

Stealth Products on erikoistunut tuotteisiin, jotka ovat tarkoitettu pään ja istuma-asennon eri asteiseen tuentaan. Laadukkaat pää- ja vartalotuet, sekä vyöt ja liivit valmistetaan heidän omassa tehtaassaan Yhdysvalloissa.

Päätukien kattava valikoima on kokonaisvaltainen ratkaisu pään ja kaularangan asennonhallintaan sekä tuentaan. Kaularangan virheasentojen laajenemisriski on mahdollista minimoida ja olemassa olevia virheasentoja korjata. Löydä oikeat Stealth-tuotteet pään pystyasennon avustamiseen ja katsekontaktin edistämiseen.

Stealth-vartalotuet ovat äärimmäisen kestävä ja helposti säädettävä ratkaisu asennon ylläpitämiseen tai korjaamiseen. Uuden Unilink-sarjan vartalotuen säätönivelet on kehitetty kestämään 46,27kg:n voima. Jokainen nivel on säädettävissä 258°. Pehmusteita on saatavilla eri kokoja lapsille ja aikuisille.

Tutustu valikoimaan verkkosivullamme ja kysy meiltä lisää!

Kerromme tuotteista ja tapahtumistamme myös kerran kuussa uutiskirjeissämme, löydät ”Tilaa uutiset” -painikkeen etusivultamme. Tule mukaan!

Muita artikkeleita

Ajankohtaista

Uusi Rogue2 kiinteärunkoinen aktiivipyörätuoli

Uusi Rogue2 on ultrakevyt kiinteärunkoinen pyörätuoli.  Kehitetty toimimaan kaikissa elämäntyyleissä ja tuolin ominaisuudet on hiottu tuottamaan käyttäjälle optimaalinen kokemus menitpä minne vaan. Lisätietoja tuotesivulta ja

Lue lisää »
Ajankohtaista

Liw Care lasten apuvälineet nyt meiltä!

Liw Caren uudet lasten apuvälineet sisältävät erityisistuimet, rattaat, kolmipyörät seisomatelineet ja auton turvaistuimet lapsille ja nuorille!  Lisätietoja tuotteista saat ottamalla yhteyttä alue-edustajaasi! Neosit HL tuotesivulle

Lue lisää »