Stealth-logo (2)

Stealth Products -tuotteiden maahantuonti Movetta Oy:lle

Stealth Products on erikoistunut tuotteisiin, jotka ovat tarkoitettu pään ja istuma-asennon eri asteiseen tuentaan. Laadukkaat pää- ja vartalotuet, sekä vyöt ja liivit valmistetaan heidän omassa tehtaassaan Yhdysvalloissa.

Päätukien kattava valikoima on kokonaisvaltainen ratkaisu pään ja kaularangan asennonhallintaan sekä tuentaan. Kaularangan virheasentojen laajenemisriski on mahdollista minimoida ja olemassa olevia virheasentoja korjata. Löydä oikeat Stealth-tuotteet pään pystyasennon avustamiseen ja katsekontaktin edistämiseen.

Stealth-vartalotuet ovat äärimmäisen kestävä ja helposti säädettävä ratkaisu asennon ylläpitämiseen tai korjaamiseen. Uuden Unilink-sarjan vartalotuen säätönivelet on kehitetty kestämään 46,27kg:n voima. Jokainen nivel on säädettävissä 258°. Pehmusteita on saatavilla eri kokoja lapsille ja aikuisille.

Tutustu valikoimaan verkkosivullamme ja kysy meiltä lisää!

Kerromme tuotteista ja tapahtumistamme myös kerran kuussa uutiskirjeissämme, löydät ”Tilaa uutiset” -painikkeen etusivultamme. Tule mukaan!

Muita artikkeleita

Ajankohtaista

Outlet on avattu!

Outletista löydät tuotteita jotka ovat olleet esittely- ja sovituskäytössä. Tuotteet myydään alle omakustannushinnoin, alennukset ovat -70-80% ovh-hinnoista.

Lue lisää »
Ajankohtaista

Movetta siirtyi digiaikaan

Vuoden kuluessa teemme henkilöstöämme ja yhteistyökumppaneitamme tutuksi. Vuorossa on Johanna, Movettan ulkopuolinen markkinoinnin asiantuntija ja koordinaattori. Kysytäänpä mitä työ pitää sisällään?

Lue lisää »
Riikka Saastamoinen
Käyttäjäkokemukset

Movettan tuotteet testikäytössä

Saamme Riikalta arvokkaita käyttäjäkokemuksia Movettan tuotteista oikeassa käyttöympäristössä ja normaalissa pyörätuoliliikkujan arjessa. Se on yksi osa kehitystyötämme.

Lue lisää »