Apupöytä pyörätuoliin tai sänkyyn

AdaLap ja pöytälevy – Riikan käyttäjä­kokemus

Huhti-toukokuun aikana Riikalla on ollut testikäytössään AdaLap -varusteteline ja siihen kiinnitettävä pöytälevy. Miltä tuote vaikuttaa?

Riikka on käyttänyt pöytää kotona mm. ruokaa valmistaessaan. Säädettävä pöydän korkeus helpottaa työskentelyä, koska tason korkeus on optimaalinen. Veitsen kanssa työskentely on ensinnäkin turvallisempaa vihanneksia pilkkoessa, eikä niskajumikaan vaivaa niin pahasti.

Riikka työskentelee paljon myös läppärillä. AdaLap helpottaa huomattavasti työskentelyä missä tahansa, koska hän ei tarvitse erillistä pöytää.

Meneillään oleva vaalityöskentely on osoittautunut Riikalle hyväksi testipaikaksi.

Teltalla ihmisiä tavatessaan Riikka liikkuu pyörätuolillaan helposti juttelemassa ihmisten kanssa esitteiden ollessa pöydällä.

Tässäkin AdaLapin säädettävä pöydän korkeus on tärkeä pointti.

Riikka jatkaa:

”Adalap-pöytä kulkee kätevästi mukana – kädet pysyy vapaana kelaamiseen ja pöytä kulkee mukana. Tukiosa on helppo sujauttaa istuintyynyn alle ja pöytä on tarpeeksi tukeva vaikkapa muistiinpanojen tekoa varten.

Myös läppäri tai tabletti sopii pöydälle hyvin. Kätevä apu siis vaikka opiskelijalle. Tuote löytyy lisätarvikkeineen Movettan kattavasta nettikaupasta ja pöytälevyn voit tilata haluamasi kokoisena”.

Katso linkistä lisää Riikan käyttäjäkokemuksia AdaLapista

Lisää kuvia AdaLapin pöytälevystä eri käyttötarkoituksissa

Muita artikkeleita

Ajankohtaista

Uusi Rogue2 kiinteärunkoinen aktiivipyörätuoli

Uusi Rogue2 on ultrakevyt kiinteärunkoinen pyörätuoli.  Kehitetty toimimaan kaikissa elämäntyyleissä ja tuolin ominaisuudet on hiottu tuottamaan käyttäjälle optimaalinen kokemus menitpä minne vaan. Lisätietoja tuotesivulta ja

Lue lisää »
Ajankohtaista

Liw Care lasten apuvälineet nyt meiltä!

Liw Caren uudet lasten apuvälineet sisältävät erityisistuimet, rattaat, kolmipyörät seisomatelineet ja auton turvaistuimet lapsille ja nuorille!  Lisätietoja tuotteista saat ottamalla yhteyttä alue-edustajaasi! Neosit HL tuotesivulle

Lue lisää »