cropped-Movetta-Trademark_borders.png

10v juhlavuosi

Movetta Oy on erikoistunut yksilöllisiin liikkumisen apuvälineisiin.

Oman maahantuontimme kautta tulevat laadukkaat tuotteet takaavat parhaat istuinratkaisut ja –tyynyt, vyöt, liivit sekä varaosat.  Movettan kokeneet ammattilaiset tekevät tarvittaessa yksilölliset muutostyöt mittatilaustyönä. Toimipisteemme sijaitsevat edelleen Helsingissä ja Jyväskylässä, jossa on myös apuvälinehuolto, -verhoomo ja ompelimo.

Movetta Oy täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Juhlavuotemme on alkanut verkkosivujen ja brändi-ilmeen päivityksellä. Logo on uudistunut ja olemme ottaneet käyttöön myös digitaalisen markkinoinnin. Näet etusivullamme “Tilaa uutiset”-painikkeen, josta painamalla pääset jättämään yhteystietosi. Saat kuukausittain tietoa tuotteistamme ja verkkosivujen Ajankohtaista-osiossa kerromme tapahtumista, kampanjoista sekä muista apuvälinealan kuulumisista.

Facebook on päivittynyt, tuotevideomme sekä -esittelymme tulevat jatkossa sijaitsemaan myös YouTube-kanavallamme. Vuoden edetessä tulee käyttöönne myös verkkokauppa.

Tule viettämään kanssamme Movettan 10-vuotis juhlavuotta ja pysy kuulolla!

Terveisin Petri Rönkkö

 

Movetta Oy, toimitusjohtaja.

Muita uutisia

Riikka Saastamoinen

Movettan tuotteet testikäytössä

Saamme Riikalta arvokkaita käyttäjäkokemuksia Movettan tuotteista oikeassa käyttöympäristössä ja normaalissa pyörätuoliliikkujan arjessa. Se on yksi osa kehitystyötämme.

Stealth Products -tuotteiden maahantuonti Movetta Oy:lle

Stealth Products on erikoistunut tuotteisiin, jotka ovat tarkoitettu pään ja istuma-asennon eri asteiseen tuentaan